Egzamin zawodowy informacje
Wejdź na
stronę Centralnej Komisji Egzaminacyjnej i kliknij w zakładkę:
egzamin zawodowy
ARKUSZE EGZAMINACYJNE POTWIERDZAJĄCE
KWALIFIKACJE ZAWODOWE
Z LAT UBIEGŁYCH
<<< czytaj
więcej >>>
formularz zgłoszenia ucznia do egzaminu
(stary egzamin)
TERMINY EGZAMINU ZAWODOWEGO 2020 r.
EGZAMINY SESJA czerwiec-lipiec 2020 NOWY EGZAMIN
według podstawy kształcenia w zawodach 2012 i 2017
|
DATA |
GODZINA |
ZAWÓD |
KWALIFIKACJA |
Część egz. |
Czas trwania |
|
22 czerwca
2020r.
(poniedziałek)
CZĘŚĆ
PRAKTYCZNA
dokumentacja |
09.00 |
Technik hotelarstwa
|
TG. 12 Planowanie i realizacja usług
w recepcji |
praktyczny
|
150 minut
|
Technik architektury krajobrazu |
RL.21 Projektowanie, urządzanie i
pielęgnacja roślinnych … |
120 minut |
09.00 |
Technik hotelarstwa |
T.11 Planowanie i realizacja usług w
recepcji |
praktyczny |
150 minut |
Technik usług fryzjerskich |
A.23 Projektowanie fryzur |
120 minut |
13.00 |
Technik hotelarstwa |
T.12 Obsługa gości w obiekcie… |
praktyczny |
150 minut |
Technik żywienia |
T.15 Organizacja żywienia…… |
|
23 czerwca
2020r.
(wtorek)
CZĘŚĆ
PISEMNA
|
10.00
|
Technik żywienia i usług gastronom |
TG.07 Sporządzanie potraw i napojów |
pisemny
|
60 minut |
Technik architektury krajobrazu
|
RL.21
Projektowanie, urządzanie i pielęgnacja roślinnych… |
Technik
hotelarstwa |
TG. 12
Planowanie i realizacja usług w recepcji |
Technik usług
fryzjerskich |
A.23
Projektowanie fryzur |
12.00
|
Technik usług
fryzjerskich |
AU.21
Wykonywanie zabiegów fryzjerskich |
pisemny
|
60 minut
|
|
01 lipca 2020r.
(środa)
CZĘŚĆ
PRAKTYCZNA
wykonanie |
09.00 |
Technik usług
fryzjerskich |
AU.21
Wykonywanie zabiegów fryzjerskich |
praktyczny |
180 minut
|
15.00
|
|
02 lipca 2020r.
(czwartek)
CZĘŚĆ
PRAKTYCZNA
wykonanie |
09.00 |
Technik usług fryzjerskich
|
AU.21
Wykonywanie zabiegów fryzjerskich |
praktyczny
|
180 minut
|
15.00 |
08.00 |
Technik
żywienia i usług gastronom |
TG.07
Sporządzanie potraw i napojów |
praktyczny
|
120 minut |
12.00 |
16.00 |
|
03 lipca2020r.
(piątek)
CZĘŚĆ
PRAKTYCZNA
wykonanie |
09.00 |
Technik usług
fryzjerskich |
AU.21
Wykonywanie zabiegów fryzjerskich |
praktyczny
|
180 minut
|
08.00 |
Technik
żywienia
i usług
gastronom |
TG.07
Sporządzanie potraw i napojów |
praktyczny
|
120 minut
|
|
|
|
|
|
Wykaz materiałów i przyborów pomocniczych z
zakresu kwalifikacji zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie z
2012 r. – Formuła 2012
A.23
Projektowanie fryzur
gumka zwykła, linijka, temperówka,
chusteczki higieniczne zwykłe, ołówki: 2H, H, HB i 3B, kredki ołówkowe
miękkie 12 kolorów, cienkopis czarny.
T.11
Planowanie i realizacja usług w recepcji
kalkulator prosty*, ołówek, gumka,
linijka, temperówka .
T.15
Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
kalkulator prosty*, ołówek, gumka, linijka,
temperówka.
Wykaz materiałów i przyborów pomocniczych z
zakresu kwalifikacji zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie z
2017 r. – Formuła 2017
RL.21
Projektowanie, urządzanie i pielęgnacja roślinnych obiektów architektury
krajobrazu
kalkulator prosty*, ołówek HB, gumka kreślarska, linijka kreślarska 20 cm,
trójkąt kreślarski, cyrkiel, temperówka, kredki ołówkowe 12 kolorów,
cienkopisy czarne trzy grubości np.: 0,5; 0,3 i 0,2 62.
TG.12
Planowanie i realizacja usług w recepcji
kalkulator prosty*, ołówek, gumka, linijka, temperówka
Zdający zobowiązani są przybyć
30 minut przed rozpoczęciem egzaminu !!!
|