Egzamin zawodowy informacje

Wejdź na stronę Centralnej Komisji Egzaminacyjnej i kliknij w zakładkę:

egzamin zawodowy

ARKUSZE EGZAMINACYJNE POTWIERDZAJĄCE
KWALIFIKACJE ZAWODOWE
Z LAT UBIEGŁYCH  

<<< czytaj więcej >>>

 

formularz zgłoszenia ucznia do egzaminu (stary egzamin)

 

TERMINY EGZAMINU ZAWODOWEGO 2020 r.

EGZAMINY SESJA czerwiec-lipiec 2020 NOWY EGZAMIN
według podstawy kształcenia w zawodach 2012 i 2017

 

DATA

GODZINA

ZAWÓD

KWALIFIKACJA

Część egz.

Czas trwania

 

 22 czerwca

2020r.

(poniedziałek)

CZĘŚĆ

PRAKTYCZNA

dokumentacja

 

 09.00

Technik hotelarstwa

 

TG. 12 Planowanie i realizacja usług w recepcji

 

 

praktyczny

 

 

150 minut

 

Technik architektury krajobrazu

RL.21 Projektowanie, urządzanie i pielęgnacja roślinnych …

120 minut

 09.00

Technik hotelarstwa

T.11 Planowanie i realizacja usług w recepcji

 praktyczny

150 minut

Technik usług fryzjerskich

A.23 Projektowanie fryzur

120 minut

13.00

Technik hotelarstwa

T.12 Obsługa gości w obiekcie…

praktyczny

150 minut

Technik żywienia

T.15 Organizacja żywienia……

 

23 czerwca

2020r.

(wtorek)

CZĘŚĆ

PISEMNA

 

 

 

 

10.00

 

Technik żywienia i usług gastronom

TG.07 Sporządzanie potraw i napojów

 

pisemny

 

 60 minut


Technik architektury krajobrazu

RL.21 Projektowanie, urządzanie i pielęgnacja roślinnych…

Technik hotelarstwa

TG. 12 Planowanie i realizacja usług w recepcji

Technik usług fryzjerskich

A.23 Projektowanie fryzur

12.00

 

Technik usług fryzjerskich

AU.21 Wykonywanie zabiegów fryzjerskich

pisemny

 

60 minut

 

 

01 lipca 2020r.

(środa)

CZĘŚĆ

PRAKTYCZNA

wykonanie

09.00

 

Technik usług fryzjerskich

 

AU.21 Wykonywanie zabiegów fryzjerskich

praktyczny

 

180 minut

 

15.00

 

 

02 lipca 2020r.

(czwartek)

CZĘŚĆ

PRAKTYCZNA

wykonanie

09.00


Technik usług fryzjerskich

AU.21 Wykonywanie zabiegów fryzjerskich

praktyczny

 

180 minut

 

15.00

08.00

Technik żywienia i usług gastronom

TG.07 Sporządzanie potraw i napojów

praktyczny

 

120 minut

12.00

16.00

 

03 lipca2020r.

(piątek)

CZĘŚĆ

PRAKTYCZNA

wykonanie

09.00

Technik usług fryzjerskich

AU.21 Wykonywanie zabiegów fryzjerskich

praktyczny

 

180 minut

 

08.00

Technik żywienia

i usług gastronom

TG.07 Sporządzanie potraw i napojów

praktyczny

 

120 minut

 

         

Wykaz materiałów i przyborów pomocniczych z zakresu kwalifikacji zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie z 2012 r. – Formuła 2012

A.23 Projektowanie fryzur
gumka zwykła, linijka, temperówka, chusteczki higieniczne zwykłe, ołówki: 2H, H, HB i 3B, kredki ołówkowe miękkie 12 kolorów, cienkopis czarny.

T.11 Planowanie i realizacja usług w recepcji
kalkulator prosty*, ołówek, gumka, linijka, temperówka .

T.15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
kalkulator prosty*, ołówek, gumka, linijka, temperówka.

Wykaz materiałów i przyborów pomocniczych z zakresu kwalifikacji zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie z 2017 r. – Formuła 2017

RL.21 Projektowanie, urządzanie i pielęgnacja roślinnych obiektów architektury krajobrazu
kalkulator prosty*, ołówek HB, gumka kreślarska, linijka kreślarska 20 cm, trójkąt kreślarski, cyrkiel, temperówka, kredki ołówkowe 12 kolorów, cienkopisy czarne trzy grubości np.: 0,5; 0,3 i 0,2 62.

TG.12 Planowanie i realizacja usług w recepcji
kalkulator prosty*, ołówek, gumka, linijka, temperówka

Zdający zobowiązani są przybyć 30 minut przed rozpoczęciem egzaminu !!!